25.8 C
София
четвъртък, 13 юни 2024 г.
Категории:

Климент Шопов: На ход е подмяна на населението, подготвена от евроатлантическите партии

Стотици български граждани, живеещи в област Сливен, вече са загубили своите работни места, изместени от работници от трети страни. Вместо да се работи по вдигането на доходите на българите, управляващите позволиха внасянето на работници от трети страни, с което сриват местния пазар на труда. Всеки бизнес търси да намали своите разходи и да увеличава цените на своите продукти, като по този начин постига по-големи печалби. След като управляващите не използват дипломатическите способи за договаряне на по-евтини суровини за българските фирми, фирмите търсят да намалят своите разходи с по-евтина работна ръка. И това им бе позволено от ГЕРБ, ДПС и ППДБ в 48 Народно събрание.

Чужденци се внасят и заемат работните места на трудолюбивите българи. Оставени без работа в регион, в който работните места са оскъдни, тези хора, израснали и живели тук,  вероятно ще напуснат областта. На ход е подмяна на населението, подготвена от евроатлантическите парти. „Възраждане“ показа, че не е съгласна с тази политика още по време на дебатите в пленарна зала преди гласуването на промените в Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност.

Ако българските граждани дадат доверието си на „Възраждане“ на 9 юни с номер 12 в бюлетината, така че да имаме достъп до лостовете на държавно управление, то ние ще спрем вноса на чужди работници и ще работим за подобряването на икономиката, така че българите да не трябва да ходят на гурбет в чужбина. Време е да застанем твърдо зад българският интерес! Време е приоритет да бъде не печалбата и далаверата, а качеството на живота на обикновения, трудещ се човек.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини