13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Командарев набира статисти за новия си филм

Търси хора от Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем

Режисьорът и продуцент Стефан Командарев започва снимки на най-новия си проект Made in EU, като за целта започва да набира статисти. Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем, като се очаква снимките да стартират през месец март.

Made in EU разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид-19. Новият филм на Стефан Командарев ще даде шанс на желаещи от местата на снимки, които да се пробват на снимачната площадка и да усетят тръпката от работата по създаването на филм. Всеки от Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем може да се яви на кастинг за статисти, като приоритет ще имат жени над 30 години с умения да работят на шевна машина, но ще се търсят и други персонажи.

Работата по проекта стартира още през 2020 година, а от началото на 2024-та екипът репетира с актьорите по сценария. Командарев отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм ще застане Веселин Христов. „В България стойностно кино се прави с приятели и съмишленици. Изключително съм щастлив, че до мен имам такъв страхотен екип, с който отдавна сме повече от приятели“, споделя Командарев. В лентата ще видим актьори като Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др.

Последни новини

- Реклама -