30.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.

Костадин Костадинов: Кирил Петков да изкопае една дупка и да се скрие в нея

Почти всички партии и коалиции, участвали на изборите, са копирали реториката, тезите и посланията на „Възраждане“. Изключение е направила само „Синя България“, коментира отминалия парламентарен вот лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Най-омерзени и разочаровани от лъжите на политиците били избирателите на „Продължаваме проманата“, които масово са били погнусени от своите лидери.

„Бившият подполковник Николай Марков, за когото не знам защо се представя за полковник, дълго време призоваваше да не се гласува. „Величие“ са проект на американците и това се вижда от самолет. Отношението към НАТО и американските бази е показателно за това“, смята Костадинов.

Според Костадинов най-голямата опасност за България е ДПС. В утрешния ден всички продавачи на гласове могат да се ориентират към ДПС, а това е рисково за националната сигурност, защото зад ДПС стои огромен етничмески, финансов и политически вот.

По думите на Костадинов едва ли „Възраждане ще бъдат поканени на разговори от ДПС и ГЕРБ. Иначе правителството на ГЕРБ и ДПС нямало начин да не получи подкрепата на необходимия брой депутати и всякакви остатъци. Със сигурност най.много люспи се очаква да има от ПП/ДБ. „Кирил Петков и останалите трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият в нея, а не да говорят за реванш. Това е обидно за техните избиратели. Горещо им съчувствам“, коментира през смях Костадинов, който призова да се сложи край на политическата лъжа.

В БСП е извършен ценностен и идеологически преврат преди повече от 30 години и затова се е стигнало до  последния резултат от 7% на социалистите, категоричен е Костадин Костадинов по отношение въпроса за лидерската рокада на Корнелия Нинова в столетницата.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини