25.8 C
София
четвъртък, 13 юни 2024 г.
Категории:

Костадин Костадинов: Със създаването на щаб на НАТО България се превръща в мишена за ядрен удар

xr:d:DAFYjbg_E1M:13,j:6648860785849831448,t:24031608
„Нека за всеки български гражданин е ясно, че създаването на щаб на многонационална дивизия „Изток“ и на многонационален щабен елемент за Черно море на наша територия ни превръща в потенциална ядрена мишена.
 
Всеки служил в казармата като ракетчик знае, че на обучение  първата задача на ракетчика е ликвидиране на командните пунктове (щабове) на противника. Това се прави като се стреля по тях с ядрена бойна глава. Изграждането на щаб на НАТО в България  ни прави ядрена цел. Призовавам всеки български гражданин, който не иска война, а е за опазване на мира в страната ни, да излезе на 9 юни и да гласува. Ако искате мир – изберете „Възраждане“, ако искате война – имате всички останали.“, коментира Костадинов пред граждани в Ботеград.


Повод за коментара му стана въпрос от присъстващ, който беше прочел в медиите, малко по-рано през деня, че България е  предложила създаването на  такъв щаб на наша територия.  Това е заявил в реч на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО началникът на Щаба на отбраната на Българската армия адмирал Емил Ефтимов.
 
Възраждане е с номер 12 в бюлетината
Купуването и продаването на глаове е престъпление!
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини