25.8 C
София
четвъртък, 13 юни 2024 г.

Костадин Костадинов: Така повече не може! Искаме свободна и независима България!

„Ние от „Възраждане“ искаме свободна, независима и благоденстваща България, а не такава страна, която е хваната в мъртвата хватка на олигарсите и мафията. Държавата в момента се разпада пред очите ни. Така повече не може!”,  каза Костадинов от Враца.

Той уточни, че в момента България е превърната в суровинен продукт на Европейския съюз и това трябва да се промени. По този повод  представителите на политическата организация отиват на тези избори да възродят страната. От „Възраждане“ са подготвили демографска стратегия, която ще помогне за развитието на страната и в частност на Северозапада.

„На карта е поставено оцеляването на България. Нямаме особен избор – или възраждаме България или България ще бъде унищожена! Подкрепата за „Възраждане“ се увеличава не с дни, а с часове, и доказателство за това е излязлото преди часове социологическо проучване, че „Възраждане“ е втора политическа сила.  При висока активност можем да станем и първа политическа сила и да имаме българско, а не евроатлантическо правителство.“ каза още Костадин Костадинов.

“„Възраждане“ е на път да стане първа политическа сила в страната. Това може да стане при висока избирателна активност на предстоящия вот на 9 юни. Историята се пише в момента от избирателите. Заради това трябва да убедим колкото се може повече хора да излязат на 9 юни и да гласуват. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова е по-малка  вероятността да влияят купените и корпоративните и зависимите гласове, които са основен вот за ГЕРБ и ДПС.”, каза още Костадинов.

“Проблемите са много, както от последните години, така и от последните месеци и “Възраждане” е единствената национално отговорна политическа организация, която не робува на посолствоТО и посолстваТА, която казва истината, която има възможност да направи правителство и да реши проблемите. Дайте ни доверието си на 9-ти юни, за да  възродим България заедно!“., добави водачът на листата Ивайло Папов.

„Възраждане“ е с №12 в бюлетина

Купуването  продаването на гласове е престъпление!

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини