24.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.

Костадинов: Искаме третия мандат, само ние излъчваме стабилност

„Искаме третия мандат, той трябва да дойде при нас. Ние сме единствената стабилна политическа сила и сме най-голямата политическа сила, която в момента демонстрира стабилност. Ще ни излезе математиката. Ключът в момента обаче е ПП-ДБ“, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Ако ПП-ДБ пак си играят номер, за да вкарат ДПС и ГЕРБ в управлението, няма да стане. Предлагат от вчера като нас кабинет, технически, за една година, но пък искат да говорят с всички политически сили“, заяви Костадинов.

По думите му ПП-ДБ от вчера са започнали да говорят същите неща, които говорят вече от един месец от „Възраждане“. „Няма такова нещо като технически мандат или управление“, каза той.

Водещият запита Костадинов какво мисли за условието на ПП-ДБ към „Възраждане“, а именно да покаже, че не е проруска партия. „ПП-ДБ тогава да покажат, че не са проамериканска партия“, отвърна Костадинов. „Това е детско говорене от страна на ПП-ДБ“, добави той.

„Тъжно е за избирателите на „Величие“. Това са 99 000 човека на последните избори. Октомври едва ли ще отидат да гласуват. Това са разочаровани, излъгани и измамени хора. Целта на този проект беше да пада избирателната активност“, смята лидерът на „Възраждане“.

На въпрос относно снимката, която Ивелин Михайлов бе пуснал с Костадинов и бе озаглавил: „Ти знаеш, че ние знаем, че ти знаеш“, политикът побесня и избухна:

„Какви са тези смешни въпроси! Как искате отговор на такъв смешен въпрос“, завърши Костадинов.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини