25.8 C
София
четвъртък, 13 юни 2024 г.

Красавицата Светлана Гущерова жестоко пребита от бивш борец

 

Светлана Гущерова шокира българите с признание за нанесен й жесток побой. „Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми!“, написала Гущерова в късните часове снощи в Инстаграм. Терзиев е олимпийски шампион и не веднъж се е забърквал в скандали, включително и със Станка Златева, най-силната жена в световната борба. В Уикипедия дори пише, че е „бияч на моделки“.

Гущерова заяви, че известният борец я пребил в колата й пред очите на три от децата й. „Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо ме следи, след като бях заплашвана от 1 година от него. Досега мълчах! Но след като ми посегна през прозореца на колата ми – пак повтарям – пред очите на трите ми деца, чашата преля“, разкрива Гущерова.

В друг от постовете й тя разкрива, че органите на реда не обръщат внимание на сигналите й за инцидента. „Преди 30 минути се обадих в полицията и още няма екип на място. Подкупна ли е полицията? Страхувам се“, написа още плейбойката.

В началото на годината Светлана сподели в социалната мрежа, че е била заплашвана с киселина и се страхува за своята и сигурността на семейството си. Тогава тя така и не разкри кой е инициатор на психическия тормоз, а само намекна: „Пазете се от приятели.“

Кирил Терзиев е женен и има 10-годишен син на има Йоан. Досега не е имало индикации за проблеми в отношенията му с майката Атанаска. Неясна остава и връзката между олимпийския шампион и Светлана Гущерова, пише Хотнюз.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини