13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Lavasonic – най-новият проект на музикалната сцена у нас (ВИДЕО)

Lavasonic е новият проект на българската музикална сцена. Изпълнителите във формацията са Татяна Йосифова и Георги Станев, а дебютният им сингъл е озаглавен „Inner Gardens“.

„Това е искрен музикален експеримент, който двамата оформят с години, без натиск и крайни срокове, и вече са готови да споделят и с публиката“, разказват от екипа на музикантите.

Като гост в дебютната песен се включва и Ерсин от Jeremy?. Темите в сингъла засягат граничните състояния, в които интроспекцията има силата да се възроди за промяна. Режисьор на видеото е Георги Манов, а зад камерата е Крум Родригес. Музиката е на Татяна Йосифова и Георги Станев, а текстът – на Николай Аламанов.

Татяна Йосифова е мистериозният глас, познат от алтернативни формации като „Исихия“, Ambient Folklore, Davvid Project и Crocks In Tears. Нейните артистични търсения изследват музикални пространства от средновековна и ренесансова музика до ню уейв, трип-хоп и електроника.

Георги Станев-Гого е музикален продуцент и автор с експериментален, нетрадиционен подход към композиция и звукозапис. Той стои зад всички албуми на Gravity Cо., звуковата му сигнатура е характерна и разпознаваема.

Последни новини

- Реклама -