13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Лени Кравиц ще получи наградата „Музикална икона“

Лени Кравиц, талантливият певец, композитор и актьор, ще бъде удостоен с отличието „Музикална икона“ на предстоящите награди „Изборът на публиката“ на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния. Тази престижна награда е признание за неговия изключителен принос към музикалната индустрия и дългогодишната му кариера, в която е създал множество хитове и е спечелил множество награди, включително „Грами“.

Известен с хитовете си American Woman, Fly Away и Are You Gonna Go My Way, Кравиц също се очаква да изнесе концерт на вечерта, която чества любимците на феновете в областта на киното, телевизията и музиката.

„С 11 студийни албума в десетилетната си кариера Лени Кравиц се е утвърдил като световна рок суперзвезда“, казва в изявление Джен Нийл – изпълнителен вицепрезидент на събитията на живо и специалните програми в NBC Universal Entertainment.

„Независимо дали пише и изпълнява собствените си хитове, или работи зад кулисите, пишейки за други величия в бранша, музикалната дарба на Лени е наистина несравнима. Развълнувани сме да го почетем като тазгодишната музикална икона и очакваме с нетърпение да видим какво ще изнесе на сцената“, допълни Нийл.

Наскоро Кравиц получи звезда на холивудската Алея на славата. Следващият му албум, Blue Electric Light, ще бъде издаден на 24 май.

Последни новини

- Реклама -