26.8 C
София
вторник, 18 юни 2024 г.

Лили Иванова беше посрещната с бяла роза в изборната секция


Лили Иванова гласува в Националното музикално училище в София и след това публикува снимки в личния си профил в социалните мрежи. Тя не пропусна да благодари на членовете на секционната избирателна комисия, които я посрещнаха бяла роза, която напълно бе в тон с бялата й одежда.

Лили Иванова не изневери на традицията си да гласува привечер. Както е известно, когато няма репетиции естрадната прима не става от сън преди обяд и независимо дали изборите са през лятото, през есента или зимата тя твърдо спазва своя час и отива да пусне бюлетина чак в късния следобед.

Тя винаги е гласувала и смята, че това е неин граждански дълг. Облечена в черен клин с черна блуза и с дълго бяло сако естрадната прима към 17,30 часа тя гласува и за Народно събрание, и за Европейски парламент. Певицата предпочете да пусне хартиени бюлетини в двете урни.

„Интересно защо на политиците не подаряват цветя? А на Лили на всички избори членовете на избирателната секция винаги подаряват цветя и се снимат за скъп спомен. Няма ли един политик, годен за снимка!? Някой от друга държава не би повярвал, че една крехка Лили е по – важна за нас, българите от 240 депутати“, коментира избирател във фейсбук под снимките на примата от днешния изборен ден.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини