16.8 C
София
сряда, 29 май 2024 г.

Любо Киров е обявен за топ знаменитост на списание „Forbes“

Любо Киров е сред световни личности с предприемачески дух в селекцията на американския Forbes. Статията под името „World Of Forbes: Stories Of Entrepreneurial Capitalism Across Our 42 International Editions“ представя глобална гледна точка към бизнес пейзажа на шест континента.

В нея влиза по един представител от всяка от 42-те страни, в които излиза престижното издание. Любо Киров беше на корицата на Forbes България в началото на 2024 година, поставяйки началото на разговора за бизнес частта от понятието шоубизнес. Именно тази статия го подрежда и сред избраните от американското издание.

„Списъкът с топ знаменитости на Forbes България включва поп музиканта Любо Киров, 51 г., който генерира приходи от турне от 830 000 долара след издаването на най-продавания албум в страната за 2022 г. Той използва светлината на прожекторите, за да се застъпи за прозрачност в развлекателната индустрия – от данъците до продажбата на билети“, пише в статията за Любо Киров.

Неговото „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети. Тази година предстои и „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“. Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен с две дати – 10 и 11 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври. На 28 ноември Любо Киров ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната „Арена София“ за грандиозно шоу.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img