24.8 C
София
вторник, 25 юни 2024 г.

Любов и ревност се развихри в „Денсинг старс“. Фолкдивата Емануела бясна

Фолкпевицата Емануела е направо бясна, след като предишният й партньор в предаването – Иван, изненадващо за всички се оттегли от шоуто. Но най-изненадана се оказа Емануела.

Причината също е изненадваща – певицата непрекъснато го съблазнявала, а той си има жена и малко дете и нямал никакво намерение да си разваля хубавото семейство.

В момента до Емануела в танцовото шоу застава професионалният танцьор Калоян. Той беше в двойка с Боряна Баташова, но двамата отпаднаха рано от надпреварата.

Това, което се е случвало между Иван и Емануела обаче предизвика голям интерес в социалните мрежи. Както повечето предположиха, на Иван му е бил поставен ултиматум от красивата му съпруга, която също е танцьорка. Тя го заплашила, че ще го напусне, ако не прекрати всичко това на секундата.

Любопитна подробност е, че в социалните мрежи съпругата на Иван – Зорница Карастоянова, е харесала всички негови снимки, с изключение на тези, на които е с фолкдивата. А малко след напускането на танцьора от шоуто тя публикува романтично видео, в което двамата танцуват на яхта и демонстрират силна любов и чувства.

Часове по-късно пък Иван написа прелюбопитен статус, с който зашлеви сериозно Емануела и й даде да разбере какво го вълнува наистина:

„Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има любовница, но не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима“, гласи поста на Иван, пише БЛИЦ.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини