20.8 C
София
петък, 14 юни 2024 г.

Маги от „Ергенът“ си намери друг принц, по-богат от Алек

Маги и ергенът Алек в риалитито демонстрираха страстни чувства

Какво се случва с двете финалистки на риалити шоуто „Ергенът“ Магдалена и Надежда? Излъчването по бТВ приключи преди седмица, но снимките са приключили в края на лятото миналата година, тъй че те са имали доста време за нови запознанства и любовни изживявания.

Оказва се, че за Маги късметът е проработил. Двете заедно с Надежда останаха зарязани в имението на любовта, без Алек Младенов да избере една от тях. Бизнесменът се раздели с двете дами, без да ги погледне в очите, изпращайки им видеообръщение. По-късно Алек заяви, че въпреки демонстрациите на запленен от красотата и интелекта на дамите, той не бил влюбен в нито една от момите. Исега спи спокойно, защото съвестта му е чиста.

Маги, която прие крайно драматично зарязването й от Алек, също не е страдала дълго по изгубената любов. Тя даде знак в мрежата, че е срещнала нова любов. Магдалена Томова публикува снимки, които показват, че е получила невероятен подарък – много скъпа кола, опакована с панделка. Това донякъде потвърждава съмненията на дружките й в шоуто, че е комерсиална златотърсачка.

Маги публикува видео в социалните мрежи, в което се вижда скъпарското возило с панделка и балони във формата на сърце. Върху кожения салон има и красив букет с рози, декорирани с буквата „М“.

Във видеото изоставената от Алек Младенов дама не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси. Кой е мистериозният и щедър любовник.

Близки до Томова издават, че от известно време излиза с доста заможен господин, значително по-възрастен от нея. Видимо Маги е щастлива и дори се радва, че „Ергенът“ свърши по този начин, тъй като всички негативи обра Алек.

„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца на бял кон.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини