23.8 C
София
четвъртък, 25 юли 2024 г.
Категории:

Магнатът Динко Динев вдигна кичозна сватба

Строителният предприемач Динко Динев се ожени за дългогодишната си половинка Даниела. На кичозното и натруфено тържество, което някои определят като сватбата на годината, 24-годишната Даниела, която е петата майка на седмото дете на олигарха, бе избрала сватбена рокля на дизайнерката София Борисова, съобщиха от пресслужбата на Динев груп.

Младоженците си казаха „да“ на изнесен граждански ритуал в Амфитеатъра, като лично кметът на Свети Влас Иван Николов водеше церемонията.

Гостите бяха посрещнати от струнен квартет „Дестини“ сред арка, декорирана с цвят на лавандула. Бащата на булката, който изглежда по-млад от младоженеца, спази традицията и я заведе до олтара под звуците на тържествена музика. Динко и Даниела избраха за кумове друг олигарх – Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна.

По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак. Венчавката се проведе в църквата „Свети Власий“, издигната от братя Диневи през 2009 г. и осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи, известен масон и българомразец. Ритуалът бе отслужен от митрополит Антоний.

Динко Динев, един от братята Диневи, е строителен предприемач и почетен консул на Грузия. Компанията „Диневи Груп“, която създава заедно с брат си Йордан Динев, тази година отбелязва 35 години. Двамата притежават Диневи Резорт. Съпругата на Динко Динев Даниела е арт директор на компанията (каквото и да означава това), и под нейно управление се били провеждали културни мероприятия, пишат биографите на фамилията, чиито начален капитал е натрупан по времето, когато майката е кмет на село Влас и се изкупуват почти всички земи около морето.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини