25.8 C
София
четвъртък, 13 юни 2024 г.

Мария Бакалова с емоционално послание към екипа на „Стажантът“

„Никога и в най-смелите си мечти не съм мислила, че ще бъда поздравена за премиерата си от най-големия ми идол и вдъхновение Кейт Бланшет“

След края на филмовия фестивал в Кан Мария Бакалова изрази своята благодарност към екипа на филма, посветен на Доналд Тръмп – „Стажантът“, в който тя играе ролята на неговата първа съпруга Ивана Тръмп.

„Никога и в най-смелите си мечти не съм мислила, че ще бъда поздравена за премиерата си от най-големия ми идол и вдъхновение Кейт Бланшет и че ще имам подкрепата на великите, изключителни таланти като Синтия Ериво и Захра Амир Ебрахими“.

„Не мога да бъда по-горда, смирена и благодарна, че съм част от този проект и работя с всички тези талантливи артисти“, написа Бакалова.

„Обичам ви всички и нямам търпение светът да види нашия филм. Благодаря ви за невероятния ми екип, който бе с мен във всеки един момент! Това е такава благословия да ви имам в живота си! Толкова много ви обичам!“ – написа българската актриса, която в началото на седмицата бе в Кан за световната премиера на филма.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини