5.6 C
София
понеделник, 22 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Мария и Миро неразделни, разводът май се отлага


Мария спечели първата си победа в „Като две капки вода“, но това не е новината от вечерта на четвъртия лайф. Има друга, доста по-пикантна. Певицата и съпругът й Миро отново са заедно. Издаде ги водещият Димитър Рачков, който от сцената на шоуто заяви, че мъжът на изпълнителката е в залата. Това шокира зрителите, тъй като само преди седмица Мария официално оповести, че е подала молба за развод. И макар отношенията им да изглеждаха приключили завинаги, оказа се, че това съвсем не е така. От екипа на „Капките“ издадоха за „Филтър“, че Мария и Миро са неразделни. Бизнесменът е неотлъчно до певицата както на репетициите, така и на лайфовете. По всичко личи, че разводът май се отлага.

Всъщност семейният живот на Мария и Миро си е чиста латино сапунка. Двамата се събират и разделят вече няколко пъти. Медиите тръбят, че бизнесменът дори си е позволявал да посяга на съпругата си, а бурните им отношения не са тайна за техните близки. Явно любовта им е по-силна от скандалите и двойката сега си е дала нов шанс да продължи напред. Дали обаче това не е поредно затишие пред буря?

Мария и Миро сключиха брак в края на 2021 година, като за певицата той е трети поред. Бизнесменът пък има две деца от предишната си жена. И тъй като сериалът със сигурност ще продължи, сега всички са в очакване да разберат колко ще трае поредното сдобряване между двамата.

Последни новини

- Реклама -