13.5 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Мария Игнатова смени Краси Радков и жена му в „Един за друг“

Мария Игнатова и Емо Чолаков ще водят заедно „Един за друг“

Мария Игнатова смени Краси Радков и съпругата му Станислава в „Един за друг“.

Чаровната блондинка ще бъде новата ко-водеща в петия сезон на забавното романтично предаване заедно с Емо Чолаков. Бившият синоптик е титулярен водещ на шоуто от самия му старт, а миналата година рамо до рамо с него като водещи застанаха Краси Радков и неговата жена, които в началото дори се представяха за редови участници във формат. В новия сезон обаче от „Нова“ са избрали Мария Игнатова за партньор на Чолаков.

„Работата с професионалист като Мария е истинско удоволствие. Вярвам, че силната ѝ енергия и неповторим позитивизъм ще спечелят както сърцата на зрителите, така и любовта на двойките в сезон пет. Новите ни герои са по-цветни и интересни от всякога, а изненадите, които им предстоят са много различни и щури. „Един за друг“ е любов, затова и отново ще ви изненадаме именно в месеца на любовта“, сподели обичаният водещ Емо Чолаков.

„За мен ще е много интересно. Това е нещо ново и съвсем различно от всичко, което съм правила досега. Харесвам Емо и неговото невероятно чувство за хумор. Да застана редом до него в петия сезон на „Един за друг“, за мен ще бъде огромно удоволствие. Човешките взаимоотношения винаги са били изключително любопитни и нямам търпение да се впусна в приключението и да наблюдавам двойките от първия ред“, коментира от своя страна Мария Игнатова.

Петият сезон на „Един за друг“ ще бъде част от пролетната програма на „Нова“ и по всяка вероятност ще стартира в края на февруари.

 

Последни новини

- Реклама -