20.8 C
София
петък, 14 юни 2024 г.
Категории:

Марта Евтимова е новият шеф на новините на NOVA

Марта Евтимова е новият главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в NOVA, съобщиха от телевизията. Това е поредна рокада в един от най-големите телевизионни канали у нас, след като през месец февруари, когато бе отстранен изпълнителният директор Стефана Здравкова

Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит, 10 от които в NOVA. През последните 3 години тя отговаря за качественото съдържание и развитие на актуалните предавания и специалните публицистични формати на медията като главен продуцент „Актуални предавания“.

„Щастливи сме да приветстваме Марта на новата позиция. Тя е опитен и всеотдаен журналист със съществен принос в нюзрума на NOVA, който отстоява принципите за обективност и равнопоставеност. Уверен съм, че тя и целият екип на новините и актуалните предавания ще продължат да утвърждават журналистическите стандарти, запазвайки  лидерската позиция на медията“ – заяви Дирк Геркенс, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп и директор „Програми, продукция и рекламни продажби“ в United Media.

Освен в NOVA, професионалният опит на Марта Евтимова e като репортер, редактор, главен редактор и изпълнителен продуцент в медийни и продуцентски компании. Завършила е журналистика и магистърска програма по политология в СУ „Св. Климент Охридски“.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини