- Реклама -

- Реклама -

16.8 C
София
вторник, 3 октомври 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Мъск кръстил десетото си дете с доста странно име

Илон Мъск има десето дете, разкрива едноименната биографична книга за главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на Twitter с автор Уолтър Айзъксън и смайва с името на детето. То е… Техно Механикус, по прякор Тау. Възрастта му не е потвърдена, пишат Insider и в. Jerusalem Post, които разказват историята.

Според Insider децата на Мъск са от три жени от Канада – писателката Джъстин Мъск, музикантката Граймс и инвеститорката в рисков капитал Шивон Зилис. Техно Механикус е третото дете на Мъск от бившата му партньорка Граймс.

35-годишната Граймс е родена като Клер Елиз Буше и според платформата за слушане на музика Spotify има над шест милиона слушатели месечно.

Insider отбелязва, че първото ѝ дете, син на име X Æ A-Xii Musk, се е родило през 2020г., докато второто ѝ дете, дъщеря на име Exa Dark Sideræl Musk, е било разкрито за първи път пред обществеността през март тази година.

X Æ A-Xii, който според съобщенията се казва „X“, първоначално се е казвал „X Æ A-12“, но Мъск и Граймс е трябвало да го променят поради това, че включването на цифрите, които са извън английската азбука, е в нарушение на калифорнийския закон.

В допълнение към своя брат и сестра Екса Дарк Сидерел носи прякора „Y“.

- Реклама -

Последни новини