5 C
София
сряда, 21 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Мъж, трансджендър, спечели шампионска титла по плуване при жените

Биляна АМБАРЕВА

Това е Лиа Томас. Ако не знаете кой, или по-точно коя е Лиа Томас, ще ви обясня. Това мъж, който се провъзгласи за жена и беше допуснат да се състезава в женската лига на NCAA Division. И спечели шампионската титла по плуване свободен стил с изумителните 50 секунди преднина.

Лиа си е чист мъж отвсякъде. Никога не се е подлагала на операция за смяна на пола и всичките и органи са си на мястото. Нейните състуденки от университета в Пенсилвания бяха обвинени в хомофобия, защото са имали наглостта да се оплачат, че се чувстват неудобно да се къпят и преобличат заедно с мъж в съблекалнята.  За факта, че са принудени да се състезават и срещу 1.86 метров мъжага също трябва да си мълчат, защото който не е съгласен да губи състезания от 100-процентов мъж, е трансфоб.

Лиа Томас е идолът на истеричните демократи. Освен крайно нечестно спечелената в женската лига титла, „признавайки нейната новаторска трансформация, Университетът на Пенсилвания я номинира за престижната награда „Жена на годината“ на NCAA за 2022г., подчертавайки нейната значимост и смелост.“

Но лудницата не свършва дотук. Преди броени дни Лиа анонсира, че е сгодена… с жена?! Нещо, в което изчаткалите истерични либерали не виждат нищо смущаващо, защото Лиа била, дръжте се да не паднете – транс лесбийка! И целия този цирк се развива под овациите на демократите в САЩ, които се опитват да наложат на цялото общество безумната си адженда.

Преди няколко месеца губернаторката на Арканзас забрани със закон използването на „новговор“ в щатските документи и беше буквално линчувана от демократите. Ако питате какво е новговор – това са изрази като „менструиращ човек“ вместо жена, „кърмещ родител“, вместо майка, „индивид с матка“, вместо жена и т.н. Писателката Джоан Роулинг, авторка на поредицата за Хари Потър, върна няколко от наградите си заради обвинения в трансфобия, след като се подигра с израза „хора, които менструират“.

Понеже работя от вкъщи, по цял ден слушам дебатите в сената. При всичките проблеми в Америка ние дебатираме кои тоалетни да използват трансджендърите, в кои съблекални да се събличат и как накърняваме чувствата им, ако не използваме новговор терминологията.

Апропо, въпросната група е 1.3% от популацията на САЩ. Но заради тях, според демократите, трябва да се реконструира цялото общество, защото те са много тънкообидни и чувствителни. Естествено, не само чувствата, но и правата на едни 50% от обществото, които се наричаме жени, нямат никакво значение. И ако някой дръзне да изрази мнение, че за нас има значение, веднага бива заглушен като трансфоб, хомофоб и зъл индивид, който отрича правото на съществуване на транссексуалните.

 

Biliana Ambareva/фейсбук

 

Последни новини

- Реклама -