20.8 C
София
събота, 13 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Мила Роберт: Мечтая да отида в Ню Йорк и да снимам клип там


Мила Роберт е един от най-цветните участници през този сезон в „Денсинг Старс“. Тя започна риалити шоуто с фалстарт, като падна по стълби, но пък с всеки изминат лайф журито отчита колко голям е напредъкът й в танците. За това огромна заслуга има и нейният партньор Кристиан Йорданов, с когото Мила се чувства прекрасно.

– Мила, какво приключение е за вас „Денсинг Старс“ и защо приехте да участвате в шоуто?
– Голямо приключение е, много ми е забавно. Никога не съм танцувала и когато ме поканиха да участвам, си казах: „Това е едно училище по танци, което ми се предлага ей така, и няма как да го пропусна“.

– Не е ли много трудно за човек, който никога не се е занимавал с танци?
– В някои седмици е трудно, в други е по-лесно. Много зависи дали ти харесват танцът, песента, костюмът… Всичко това играе огромна роля.

– Започнахте предаването с контузия и дори се наложи д-р Неделя Щонова да ви слага лед на крака. Не видяхте ли в тази случка някакво предупреждение или лош знак?
– Точно навреме си се пребих – две седмици преди началото. Случи се, като снимахме визитката за „Денсинг Старс“. Паднах по едни много стръмни стълби. Извадих огромен късмет, тъй като се разминах само с натъртване. Малкият дявол беше! Явно ангелите ме пазят. Това просто беше знак от Вселената, че трябва да внимавам и всяко мое движение от тук нататък да бъде премерено. Не само в предаването, но и в живота.

– В шоуто все някой се оплаква от някакви болежки. Вие лично по време на репетициите имали ли сте контузии?
– Всеки ден някой го боли нещо различно, тъй като ние движим части на телата си, които са спали много години зимен сън. Сега, като ги събуждаме, нормално е да се обаждат болежки. Аз самата счупих глезен преди години. И то по нелеп начин. Снимах клип на високи токчета и скочих от една камина. Абсолютна глупост направих! Цяло лято бях в гипс и беше ужасно. Освен това отказвах да ходя с патерици и подскачах на един крак. Сега тази стара травма се обажда. Имам и мускулна треска на корема и кръста.

– Как се спогаждате с вашия партньор Кристиан Йорданов?
– Много добре. Той е голям сладур. Мисля, че по-добър партньор не можеше да ми се падне. И двамата си приличаме по характер, не сме конфликтни, а и сме ексцентрични.

– Кой е вашият любим танц, какво ви се танцува?
– Фрий стайл и пасо добле. Много се надявам, докато съм в предаването, да ми се паднат.

– Конкуренцията е доста сериозна…
– Има наистина много добри танцьори и осъзнавам, че шансовете ми не са огромни да се придвижа напред. Но аз и нямам амбиции да спечеля, нито имам спортен хъс. Така че колкото време съм в това шоу, ще се забавлявам на макс.

– Каква оценка си давате като танцьор от 1 до 10?
– Според мен съм едно стабилно 6!

– Бихте ли записали песен, посветена на „Денсинг Старс“?
– Новата ми песен „Нови очи“ няма да е посветена на „Денсинг Старс“, но в клипа на парчето партньорът ми Кристиан ще участва и ще танцуваме с него.

– С какви проекти сте се захванали извън танцувалното шоу?
– В момента нищо не мога да правя освен „Денсинг Старс“. Когато си в риалити формат, той те поглъща изцяло. Първо нямаш време, второ – жестоко си уморен, и трето – не можеш да мислиш за друго освен за танци. Нямам търпение да вляза пак в студиото и да си завърша албума, който правя вече две години. Трябва да си ги „ушия“ и да си „закърпя“ тези сладки песнички и лятото да съм готова за лайф шоутата, които ми предстоят.

– Добре де, ама вие сте актриса! Не ви ли влече да се снимате във филми, да играете на театралната сцена…
– Предстои ми да се снимам в късометражен филм. Това е арт проект на режисьора Жоро Пеев, който прави всичките ми клипове. Но приоритет ми е музиката. Тя ми носи най-много радост и доходи. Да си актьор е страшен гърч и не бих се хванала. А за театъра въобще не знам как бих издържала на репетиции. Това е такава скука…

– Поласкана ли сте, че вече ви имитират в „Като две капки вода“? Джулиана Гани влезе във вашия образ и изпълни песента ви „Покемон“.
– О, много е вълнуващо някой да те имитира! Освен това хореографията в клипа на песента „Покемон“ е моя. Виждаше се, че Джулиана много се кефи и се справи добре.

– Може да се съберете в дует и да направите някоя песен заедно!
– Хората, с които бих се колаборирала в моя албум, се броят на пръстите на едната ми ръка, но още не мога да кажа кои са. Нека първо си уредя нещата. Стискайте ми палци.

– Да ви попитам тогава така – с кой изпълнител ви се пее?
– С Галена. С нея бих направила калаборация с най-голямо удоволствие.

– В миналото ни интервю казахте, че сте влюбена. Как върви връзката ви?
– Всичко е невероятно!

– Да не би вече да имате предложение за брак?
– Засега не, но съвсем скоро ще празнуваме една година.

– Винаги сте ми изглеждали като по-свободолюбив човек, който трудно би се обвързал…
– И аз си мислех, че е така. Винаги съм била скептично настроена към всякакви връзки и съм късала нервите на разни добри момчета с моите глупости. Но явно като намериш човека, с когото виждате живота по един и същи начин, не е толкова страшно.

– Кое е най-щурото нещо, което двамата сте правили?
– Веднъж се качихме на покрив, който беше много паянтов. И след като слязохме, така ни се кара пазачът на сградата, че се почувствахме като две малки деца. Ние обаче не сме толкова щури. Обичаме да си правим музика, да си стоим спокойно вкъщи или сред природата.

– Какво ще е първото нещо, което искате да направите, като излезете от „Денсинг Старс“?
– Цял ден нищо няма да правя!

– Искате да си поспите?
– Не, аз имам проблем със съня. Само през първия месец в „Денсинг Старс“ лягах и веднага заспивах. Но сега, като се разпъпиха дърветата, пак започнах да спя по четири часа. Събуждам се и съм готова за приключения. Така че няма да спя, но ще си лежа, ще се пека, ще ходя сред природата. И след това бих отишла до Ню Йорк. Там учи най-добрата ми приятелка. Ходила съм в Америка, но в Ню Йорк не съм била. Имам идея да снимам клип там. Това ми е мечтата, но кога ще стане – ще видим.

Антон СТЕФАНОВ

Последни новини

- Реклама -