- Реклама -

- Реклама -

11.8 C
София
петък, 1 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Миската Лора печели „Мастършеф“

Красавицата Лора Асенова от Бяла Слатина печели новия сезон на „Мастършеф“. Това стана ясно, след като бившата победителка Божана Кацарова се изпусна в инстаграм, че първата участничка, която спечели престилка, ще грабне и титлата за най-добър кулинар.

Зрителите, които отблизо следят шоуто, вече знаят, че Лора победи, което означава, че брюнетката от Врачанско ще радва мъжката част от зрителите до края на предаването. За да спечели първата престилка Лора приготви шоколадово брауни с още две кандидат-сладкарки и успя да ги победи.

Лора Асенова от местна звезда на Северозапада, изгря на конкурса Мис България Вселена 2019. По професия е програмистка, а в личния си живот изживява тежка драма, след като губи баща си в катастрофа. Въпреки удара на съдбата, Лора успява да се изправи на крака и няколко години по-късно печели титлата Мис България Вселена.
„Изключително съм горда с това, което показах и се надявам да защитя каузата, с която влизам. Красивите жени са не само красиви външно, притежават редица качества, които често биват подценявани. Време е да разчупим стереотипа и да променим това!“, написа Лора.

 

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -