24.8 C
София
вторник, 25 юни 2024 г.

Младоженец застреля булката и още трима на сватбата си

Младоженец застреля четирима души на собствената си сватба, включително булката, преди да насочи пистолета срещу себе си в Тайланд, съобщава Скай Нюз. Бившият войник и параатлет Чатуронг Суксук уби съпругата си Канчана Пачунтхуек часове след като се ожениха.

29-годишният мъж внезапно напуска сватбеното тържество късно в събота, а след това се появява с пистолет, посочва Bangkok Post. Той застрелва майката и по-малката сестра на булката, заедно с гост на сватбата. Друг човек е тежко ранен.

Гостите забелязват, че младоженецът не е щастлив на партито, а е „доста пиян“, съобщава полицията. Мотивът на младоженеца остава неясен, предаде bTV.

Той е закупил оръжието и боеприпасите законно миналата година. От полицията съобщават, че има твърдения на близките на Чатуронг, че той е бил несигурен относно 15-годишната разлика във възрастта между него и съпругата му.

След стрелбата са открити 11 куршума на мястото, на което се е провела сватбата.

Чатуронг е бивш войник, който е останал инвалид, след като единият му крак е бил прегазен от влак, а след това ампутиран. Той печели сребърен медал в плуването на Параигрите на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) в Индонезия миналата година.

 

Кадри: Дейли мейл

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини