- Реклама -

- Реклама -

13.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Най-накрая изритаха Кръстаич

Сръбският специалист Младен Кръстаич вече не е селекционер на националния отбор на България. Това бе обявено на пресконференция след Изпълкома на БФС. От 1 ноември пък родният ни тим ще има нов селекционер, като ще бъде свикан специален брифинг и ще бъде обявено неговото име.

Техническият директор на БФС Георги Иванов призна, че решението е било взето единодушно, като причините са последните слаби резултати, които “лъвовете” записват. Той потвърди, че новият треньор ще бъде българин.

„Решението за освобождаването на Младен Кръстаич беше единодушно на Изпълкома. Всички сме разочаровани. Преговаряме с треньор, на финалната права сме. След като нямаме окончателното решение, не може да го обявим. На 1 ноември ще бъде обявен новият треньор. Тогава ще има пресконференция. Преговаряме с няколко треньора. Не е само един. В публичното пространство се появяват няколко имена. Целта ни е да намерим най-добрия треньор, за да може България да се представя на ниво. Не сме доволни от резултати през тази една година. Опитахме се да подмладим отбора, но всички знаем, че в спорта най-важни са резултатите“, заяви Георги Иванов на пресконференцията.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -