24.8 C
София
вторник, 25 юни 2024 г.

Народната любов няма край! Асен Василев получи специален подарък

Из социалните мрежи се разпространява умилителна сценка: бившият финансов министър Асен Василев получава подарък от свой привърженик.

Подаръкът е картина, изобразяваща триглав змей и „тримата братя“ (Асен Василев, Кирил Петков и  Николай Денков), липсва ни само златната ябълка!!! Един детайл, обаче прави силно впечатление- Николай Денков държи украинското знаме?!?

Народната любов явно е безгранична, а като всяка безгранична любов е сляпа, глуха и няма, тя е дълготърпелива и не се гневи…

Само припомняме, че г-н Василев предвиди „обидни и унизителни“ параметри на средствата за развитие на културните институции в Закона за държавния бюджет за 2022 г. Същият, тогава финансов министър заяви, че няма да дава пари на „хора да бършат прах в музеите“.

Другият характерен елемент от творбата е украинското знаме. Само преди дни петият украински президент Петро Порошенко заяви, че от 2014 година България „без много шум“ е помагала на Украйна: „От 2014 г. ние получаваме без много голям шум и с не много реклама оръжията, които са ни необходими, за да си поемем въздух – артилерия, снаряди, минохвъргачки, мини и много, много други неща“, посочи Порошенко.

 

 

 

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини