5 C
София
сряда, 21 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Ненчо Балабанов: Спечелих 430 000 долара от американската игра „Сделка или не“


Ненчо Балабанов всеки делничен ден завладява тв ефира от 18 до 19 часа по Нова телевизия като водещ на играта „Сделка или не“, която се завърна след дълго отсъствие на малкия екран. Актьорът е водещ на предаването от септември миналата година и бързо успя да заплува в свои води.

Забавлява се, шегува се с банкера, радва се, когато участник си тръгне с голяма сума, утешава други без късмет…
Появата му в играта логично бе съпътствана и от спекулации. Медиите го противопоставиха на Ники Кънчев, който водеше в същия часови пояс „Голямото преследване“, но предаването му отпадна от програмната схема. А каква е истината за отношенията между двамата, ще разберете от интервюто ни с Ненчо, което той даде за „Филтър“.

– Ненчо, като ви гледа човек на екрана, има усещането, че като водещ на „Сделка или не“ сте си в свои води. Вие така ли се чувствате?
– Точно така се чувствам – в свои води съм. А и няма как да изглежда, че ми е приятно, без в действителност да е така. Това не може да го изиграеш, колкото и добър актьор да си. Радвам се, че зрителите преоткриха „Сделка или не“, след като дълги години предаването отсъстваше от тв ефира. Бяха го позабравили, но много бързо то отново спечели любовта им и доказателството е големият зрителски интерес. А това няма как да не ме прави щастлив!

Антон СТЕФАНОВ

Прочетете цялото интервю на сайта за изкуство bgart.bg.

Последни новини

- Реклама -