34.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.

Непознат нападна жената на актьора Деян Ангелов в центъра на София

Деян Ангелов и съпругата му Петя

Нова сцена на пътя, предизвикана този път от човек с нестабилна нервна система. Непознат мъж нападна Петя, съпруга на актьора Деян Ангелов, близнак на актьора Дарин Ангелов, популярен от панела в предаването на Гала „На кафе“ по Нова телевизия.

Хулиганът подгонил колата й в центъра на София, след което на червен светофар започнал да блъска по возилото и да псува дамата.

Грозната сцена за минути бе разпространена в социалните мрежи, след като Петя успя да заснеме финала на скандалната разправия и как мъжът я псува и размахва среден пръст в лицето й.

Освен Деян и Дарин Ангелови видеото бе споделено и от редица известни лица, сред които Ралица Паскалева, Георги Блажев и други. Всички те са категорични, че трябва да се спре агресията срещу жени.

Петя споделила пред „Телеграф“, че е много уплашена от грозната ситуация, но вече била подала жалба в полицията. На въпроса как се е стигнало до грозната сцена Петя каза:

„Видях първоначално мъж, който тича в дъжда с куче, и се замислих какво прави този човек. След това той започна да блъска по колата и да ме псува. Стреснах се доста, но на финала успях да взема телефона от скута си и да снимам. Връщайки лентата назад, единственото, което допускам, е, че може да се е случило, ако съм минала през някоя дупка и съм го опръскала, но не съм сигурна това изобщо да се е случило. Спаси ме фактът, че светна зелен светофар, иначе не искам и да мисля докъде можеше да ескалират нещата.“

Единственото, за което била щастлива в създалата се ситуация, е, че в колата е била сама. „Добре че децата не бяха с мен. Защото принципно винаги съм поне с единия“, завършва разказа Петя.

„Попаднахме на един изключително свестен полицай, който бе категоричен, че всяка жена, жертва на насилие и агресия, трябва да си търси правата. Когато има насилие, няма да се мълчи и да се приема за нещо нормално, защото видяхме докъде се стига“, категорична е съпругата на Деян.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини