13.2 C
София
понеделник, 20 май 2024 г.

Невена Цонева и Венелин Венков: Слави реши да си тръгнем от „Ку-ку бенд“, а не ние


Невена Цонева и Венелин Венков вече не са част от „Ку-ку бенд“ и тръгнаха по свой собствен професионален път. Информация за раздялата пръв пусна в социалните мрежи Слави Трифонов, който им пожела успех в бъдещите начинания и им благодари за съвместната работа. Много въпросителни обаче останаха. Какво всъщност накара Венко след близо 30 години да си тръгне от групата? Имало ли е скандали и затворена ли е завинаги страницата „Ку-ку бенд“? Отговорите на всички тези въпроси са в ексклузивното интервю, което Невена и Венко дадоха за вестник „Филтър“.

– Как се чувствате сега, след като вече не сте част от екипа на Слави и телевизия 7/8? Успявате ли да свикнете с факта, че нямате ежедневни ангажименти?

Невена: Чувствам се добре. Аз обичам да съм свободна и да разполагам със себе си.
Венко: Определено се чувствам малко странно, тъй като близо 30 години съм бил в този ежедневен ритъм на работа. Дори сега, когато някой ми каже: „Хайде да се видим!“, аз започвам да си мисля как от понеделник до петък не е възможно. Просто защото винаги в тези дни съм бил зает. Това са рефлекси, които според мен много бързо ще отшумят, тъй като сега имам доста други задачи за вършене.

Прочетете още на сайта за изкуство bgart.bg

Антон СТЕФАНОВ

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img