11.8 C
София
вторник, 28 май 2024 г.

НЛО дошли на Земята през други измерения, твърди учен от Харвард

Мистерията на НЛО все още не е разгадана, но ученият от Харвардския университет Ави Льоб, който вярва, че не сме сами във Вселената, е на мнение, че извънземните може да се движат през допълнителни измерения, които физиците от ЦЕРН се опитват да открият, пише Daily Mail.

Както е известно, на Големия адронен колайдер, който е най-големият ускорител на частици в света, физиците сблъскват елементарни частици почти със скоростта на светлината, за да пресъздадат условията на Големия взрив. По този начин могат да бъдат открити допълнителни измерения, които могат да разкрият как се е формирала нашата Вселена.

Физикът Ави Льоб, известен с ексцентричните си твърдения, смята, че извънземните цивилизации може да са постигнали такъв технологичен прогрес, че да са измислили технология за пътуване в Космоса с помощта на допълнителни измерения.

Льоб вярва, че извънземните използват квантовата гравитация, за да се движат през скрити измерения в Космоса, и може да бъдат открити на Големия адронен колайдер. Учените от ЦЕРН се опитват да открият 6 допълнителни пространствени измерения и търсят частици, които да докажат тяхното съществуване.

По думите на Льоб преди 100 години учените са открили квантовата механика и всички най-сложни съвременни технологии се основават на нейното разбиране. Но в съвременната физика все още съществуват много загадки, които предстои да бъдат разкрити. През последните десетилетия физиците се опитват да обединят квантовата механика и гравитацията, за да изведат теорията за квантовата гравитация.

Льоб казва, че всички сме свикнали със съществуването на три пространствени измерения, но останалите остават скрити за нас. И само с помощта на ускорителя на частици те могат да бъдат открити. Харвардският физик смята, че световните правителства трябва да използват 2 трилиона долара годишно, които според него отиват за военни разходи, за търсене на извънземен живот.

Впрочем според учени причината извънземните все още да не са открити, се крие в това, че те са имали незавидна съдба. Учените смятат, че извънземните цивилизации са достигнали такова ниво на технологиите, че са създали изкуствен интелект, който ги е унищожил.

 

Източник: Actualno.com

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img