32.8 C
София
четвъртък, 20 юни 2024 г.

Нов запис: Петков, Денков, Атанасов и Сие „овладяват“ финансовите потоци и „купуват гласове“

Сайтът „Афера“ разпространи пореден скандален запис (Номер 6), в него участват Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков, ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов.

Темите за разговор са две-овладяването на паричните потоци и купуването на гласове.

Асен Василев: … Мина ли през министерството…

Кирил Петков: Уникален човек.

Христо Иванов: …

Кирил Петков: … следващата година. И след тебе… пакости и след това к’во му казваш? В смисъл аз лично, ако ще го играеме тоз втори мандат, ние трябва да имаме сигурност, че паричните потоци сме ги овладели на системно ниво.

Николай Денков: … Може ли да добавя… нещо. Абсолютно сериозно, това става за втори път…

Кирил Петков: … аз го казвам от друга… от тая гледна точка. Ти си премиер…

Говорят едновременно.

Кирил Петков: Не знам дали има реконституционна рамка.

Христо Иванов: … подкрепа на правителството… Залагам всичко на червено. И Борисов удари… Имаме времето, с което да тестваме кой… или дори вицепремиер, който следи финансовия поток или някаква такава… Та, истината е, че чисто технологично… да я върши тая работа. Искам да кажа, че ако се е занимавал с държавно управление, би трябвало да може да… да върши това нещо малко по…, да е бил премиер … трябва. Трябва да се учим от лошото. В този смисъл аз лично не бих искал … върху други варианти, но със сигурност върху който Асен дава, най-малкото повече… Иначе като накрая, накрая като възможни щети, е едно и също. Е виж! В крайна сметка премиерът носи отговорността. И от тая гледна точка … Там има също някакви сценарии, които могат да се разиграват като технология.

Асен Василев:… се изкупуват. Аз продължавам да не разбирам що купува. Разбираш ли, три… няма дето да са абсолютно са…

Говорят едновременно.

Атанас Атанасов: Дет се казва – да имат нещо в ръкава. Може да им потрябва, да им свърши работа.

Христо Иванов: …. Го купуваш, ти не знаеш тоя проблем дали няма да изчезне…

Атанас Атанасов: Така… те трябва, те трябва.

Христо Иванов: Същата работа.

Атанас Атанасов: Те имат достатъчно пари. Трябва днеска на този, който се дават пари да гласува за Денков, утре дават на същия… да гласува за тебе. Там просто се казва номера и това е положението.

Припомняме, че в предишните записи Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков говорят за незаконен партиен кеш, като замесиха президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова, определяха политици, които да „вкарат“ в списъка „Магнитски“, чухме и скандални изказвания от Атанасов и Христо Иванов.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини