20.2 C
София
събота, 13 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Обявиха награда от 50 000 лева за откриването на Ивана

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея“, Това заяви пред Нова тв бащата на изчезналото момиче от Дупница Георги Георгиев.

Вече повече от месец 17-годишната Ивана е в неизвестност. Тя изчезна на 22 февруари, когато си тръгна от училище, оставяйки там мобилния си телефон. Последваха акции на полицията, хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри. Родителите ѝ призоваха неколкократно за помощ, а сега вече са готови да обявят и парична награда в името на това Ивана да се върне у дома.

По думите му парите ще бъдат дадени на човека, който намери и доведе 17-годишното момиче. „Тя не е при близки“, категоричен е мъжът. „Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива“, посочи майката Мария Георгиева.

Кметът на Дупница: Ивана е извън страната

Преди месец Ивана Георгиева беше обявена за общодържавно издирване. Родителите на тийнейджърката обявиха, че тя е тормозена в училище, а кметът Дангов назначи проверка. От учебното заведение категорично отрекоха да е упражняван тормоз над Ивана.

Учителите: Ивана е тормозела съучениците си, а не те нея (ОБНОВЕНА)

Стана ясно също, че и преди година момичето е бягало от вкъщи. Няколко дни след изчезването на тийнейджърката бяха сменени профилните ѝ снимки в социалните мрежи. Появиха се и реакции на коментари от нейния профил.

Последни новини

- Реклама -