10.7 C
София
петък, 19 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Официално: „Възраждане“ номинира Волгин за евродепутат

Варненската структура на „Възраждане“ номинира Петър Волгин за евродепутат. Вероятността се обсъжда в политическите среди и в медиите от месеци, на вече е официално потвърдена.

„Вие от медиите преди няколко дни ни дадохте една добра идея за номинация на един ваш колега и ние от „Възраждане“ харесахме тази идея и проучихме тези възможности. И номинирахме вашия колега Петър Волгин да бъде в листата за европейския парламент“, заяви народният представител Коста Стоянов.
Депутатът от „Възраждане“ поясни, че тепърва предстои да се говори с Волгин дали би приел издигането на кандидатурата му.

След като всички партийни структури излязат с номинации, кандидатите ще бъдат гласувани на Организационен съвет на партията. Финалната листа ще бъде обявена до „средата – края на април“, поясни Коста Стоянов.

Другите кандидати за евродепутати от варненската структура на „Възраждане“ са Станислав Стоянов за водач на листата, който е депутат в 49-ото Народно събрание, както и Рада Лайкова – председател на структурата в Берлин.

Волгин е посочен на трето място, а на четвърто е номиниран икономическият съветник на партията Виктор Папазов.

Последни новини

- Реклама -