19.7 C
София
петък, 14 юни 2024 г.

Опитаха да линчуват Ергена в бТВ. Той успешно отби атаката

Финалът на „Ергенът“ снощи разкри, че няма рекламни трикове от страна на бТВ, а наистина става дума за страхотен гаф на телевизията. Както писа вчера Filternews от медията качиха на платформата си видео с първи думи на Магдалена и Надежда след края на едно от най-гледаните предавания.

С прецедент приключи третият сезон на любовното риалити „Ергенът“, след като Алек Младенов реши да си тръгне сам, оставяйки в недоумение двете финалистки Магдалена и Надежда. Той дори реши да не им сподели лично решението си, че нито една от тях няма да получи така желания пръстен и обещанието му за вечна любов, а го направи посредством видео обръщение.

Действията му очаквано предизвикаха вълна от коментари в социалните мрежи, като един от въпросите, които масово се задаваха, беше: „Страхливец ли е?“

„Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря срещу тях. Живея с изборите, които сам взимам“, заяви Алек при първото си тв гостуване в студиото на бТВ, допълвайки, че е спал спокойно, защото не е излъгал никого с празни обещания.

Част от гостите, поканени специално, за да му зададат трудни въпроси, директно го обвиниха в бягство от ситуацията лично да им съобщи решението си.

„Имах симпатии и към двете жени. В този свят бяхме само трима, няма други. Аз, Магдалена и Надежда, това е. Аз трябваше да преценя какъв мъж и човек искам да бъда оттук нататък. И си взех голям урок“, заяви още младият бизнесмен.

Той беше категоричен, че скептицизмът на майка му по никакъв начин не е повлиял на решението му, тъй като в главата му не е имало друг финал, освен този, който се случи.

А по отношение на това дали се е замислил как двете финалистки биха се почувствали от ситуацията, в която ги е поставил, Алек заяви: „Аз съм влязъл там без очаквания. Всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам с един много хубав житейски опит и не съм щастлив, че те са минали през такова емоционално преживяване. Прекалено много мислех за себе си. Но не съм подлъгал никого. Не съм казал, че взимам теб и после чао.“

Младенов за пореден път потвърди, че за него възрастовата разлика и фактът, че една жена може да има дете, не е от значение, ако той иска да бъде с нея. Така че това не са били пречки, заради които той не е избрал нито Маги, нито Надежда.

ТВ ергенът даде да се разбере, че е имал желанието, „ако някой ще изяде пешкира, да не са те двете.“

„Мнението на хората за мен е очаквано. Ако бях застанал, както е редно да се случи, не съм сигурен какъв щеше да бъде ефектът за дамите пред екрана. Джентълменът оставя жената до себе си над себе си, тя е приоритет, да е щастлива тя. Мъжът гледа себе си. Притежавам прекалено много джентълменство, защото се губя в другия човек“, заяви още той и допълни, че в шоуто всичко се е случило, както е трябвало да се случи.

Той намекна, че е потърсил Маги и Надежда след края на „Ергенът“, но не даде яснота как са се развили нещата.

„Не съжалявам, че влязох, не съжалявам за поведението си. Действах, както го чувствах на момента. Всичко се случи точно както трябваше. За мен важното е, че аз не съм дал фалшиви надежди на никого. Аз съм там да си взема макса и да усетя себе си на емоционално ниво. Стигайки до решението, което трябва да взема, за мен приоритет е какво искам аз“, обяви той.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини