20.8 C
София
неделя, 26 май 2024 г.
Категории:

Костадин Костадинов: Гласувайте за „Възраждане“, за да спрем клането над българската енергетика

xr:d:DAFYjbg_E1M:13,j:6648860785849831448,t:24031608

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира във Фейсбук вчерашното посещение на украинската делегация в АЕЦ „Белене“, което протестът на „Възраждане“ успя да спре.

„В неделя по медиите излезе информация, че в АЕЦ „Белене“ ще идва украино-американска делегация, която ще настоява пред ръководството на НЕК двата наши атомни реактора да бъдат подарени на Украйна. След като проучихме детайлите около пазеното в тайна посещение, вчера се постарахме да посрещнем подобаващо неканените гости.

Десетки възрожденци, водени от нашия плевенски депутат Ивелин Първанов, блокират украинците в представителството на НЕК в Белене. Те успяват да се измъкнат през заден вход и се отправят към централата, където обаче отново са пресрещнати от протестиращите от „Възраждане“. Наглите украинци, идващи с бус и кола на украинското посолство, се опитват да преминат през хората, като буквално едва не премазват някои от тях – пред безучастните погледи на охраната на централата. В крайна сметка украинците не са допуснати да влязат, а американците, междувременно научили за случващото се, въобще не посмяват да се появят.

Уважаеми сънародници, подготвя се крупен заговор за открадването на 1.2 млрд лв – на толкова са оценени двата наши реактора (макар и цената им да е поне петкратно занижена). „Възраждане“ ще спре всякакви опити в момента това да се извърши, но за да спрем напълно и завинаги тази кражба, както и опитите за номинална продажба на реакторите, трябва да имаме власт! Гласувайте за „Възраждане“, за да спрем клането над българската енергетика!

Така повече не може!  Възраждаме България!“, коментира Костадин Костадинов.

Какво още коментира Костадинов може да видите на: https://www.facebook.com/kostadin.eu

„Възраждане“ е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img