16.1 C
София
сряда, 28 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Панайот Панайотов влиза в „Като две капки вода“

Панайот Панайотов е един от звездните участници в новия сезон на „Като две капки“, който ще стартира на 19 януари по Нова телевизия. Изпълнителят на хитовете „Шопкиня“ и „Охридското езеро“ е получил покана лично от продуцента Маги Халваджиян и без колебание приел да се включи в най-гледаното тв шоу. Той всъщност вече е бил гост в студиото на предаването през миналата година, когато Кали влезе в неговия образ. Тогава певицата изпълни песента „Шопкиня“, а Панайот Панайотов я похвали, като заяви, че е видял себе си в нея.

Макар да е на 72 години, изпълнителят поддържа перфектна форма и неотдавна дори демонстрира в телевизионно предаване как прави всеки ден лицеви опори. Тази добра физическа издръжливост много ще му помогне в нелеките превъплъщения на сцената. Единствено ще се затрудни с танците, тъй като те не са неговата стихия. Няма да му е лесно и с женските образи, защото досега не му се е налагало да имитира дами.

Все пак Панайот Панайотов като всеки певец си има своите кумири, от които се е учил. Той винаги е казвал, че негов любимец е Том Джоунс, и неслучайно има няколко песни на световната звезда в своя репертоар. Нищо чудно именно с изпълнителя на „Дилайла“ и „Сексбомб“ Панайот да започне своето участие в „Капките“.

Ще припомним, че името на певеца влезе в заглавията на медиите през 2022 година след дълго затишие. Причината да се заговори за него бе скандалът му с Кичка Бодуров и отказът да се включи в неин концерт заради „мижав интерес“. Изречената от Панайот фраза тогава се превърна в тотален хит. Той дори записа песен със същото заглавие, но уви, тя не пожъна успех.

Мнозина подозират, че певецът ще влезе в конфликт с журито, когато то не одобри някое негово изпълнение, тъй като той е известен със своя особен характер и с това, че не си държи езика зад зъбите. Но подобен развой на събитията ще е добре дошъл за предаването, тъй като, когато има скандали, интересът никога не е мижав.

Последни новини

- Реклама -