- Реклама -

- Реклама -

-0.5 C
София
понеделник, 4 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Жена е първата дисквалифицирана в историята на „Игри на волята“

След като снощи стана ясно, че световният и европейски шампион по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска е първият служебно дисквалифициран участник в историята на предаването „Игри на волята“, тя разкри каква е причината да наруши правилата.

41-годишната Ситнилска наруши грубо правилата на риалити формата като успя да вкара телефон в предаването, което доведе до нейното отстраняване.

Защо е взела телефон в риалити формата и би ли го направила отново? Разберете сами:
– Как се стигна до дисквалификацията ти?
-Ами… как се стигна? Откриха телефон, който си бях взела, тъй като навън имах доста проблеми с моята сестра, която имаше нужда от подкрепата ми и трябваше по някакъв начин да държа връзка с нея, а знам, че тук връзка с външния свят няма. И единствената причина беше това – да мога да ѝ помогна, както.. нали.. оттук, защото нямаше друг вариант. Влязох в Игрите, а нейният проблем се случи малко преди да трябва да влизам в предаването и трябваше да измисля някакъв вариант как да не я оставям сама.
– Какво почувства, разбирайки, че си дисквалифицирана?
– Ами, естествено, че ми стана неприятно. Но знам, че навън реалният живот е много по-важен от играта и честно казано, знам че не е правилно, но предпочитам да съм могла да помогна на сестра ми, отколкото това, че са ме хванали с телефон. Нали, ОК, не е честно за останалите играчи – те не са имали връзка с близките си, но в моя случай проблемът е наистина сериозен и нямаше как да я оставя.
– Кой беше най-трудният ти момент в предаването?
– Трудни моменти имаше много. Още с влизането в играта установихме, че сме отбор само от жени, което естествено, намали шансовете ни на 10%… според мен. Попаднахме 3 седмици на реката, където гладът си оказа влияние. Всички бяхме свалили много килограми, психически и физически бяхме много зле и се борихме по някакъв начин, но не сме се и предавали. Като дойдоха мъже при нас малко така видяхме, че може да има и хубава част от играта и че не всичко е толкова тежко и черно. Мисля, че това бяха най-трудните дни – на реката.
– Може ли жена да спечели „Игри на волята“?
– Искрено се надявам да спечели жена. Има много силни жени този сезон и им го пожелавам наистина. Ще им стискам палци.
– С кой ще останеш близка от своето племе?
-От моето племе с всички. Просто с всички много си паснахме, много се подкрепяхме, много бяхме задружни и всички ще ми останат приятели за цял живот.
– А с мъжкия състав в племето?
-И с мъжките Амазонки също. Те също усетиха духа на нашето племе и мисля, че те се привързаха към нас, както ние към тях. Мисля, че и с тях ще си останем приятели.
– Какво мислиш за отказа на Гатьо да се нарече Амазонка?
-Гатьо не искаше да приеме женското име Амазонка, но винаги даваше всичко от себе си и на 100% беше с нас в битки. Даже накрая прие да се нарече Амазонка. Това говори много за него, а и за нас, че сме се сплотили и сме станали едно племе.
– Ако можеше да върнеш времето назад, би ли си взела телефона отново?
– Най-вероятно пак щях да го взема, защото наистина мисля, че навън реалният живот – той е най-важен. Това е игра, която нали, всеки иска да играе, но когато излезеш – ти си пак в реалността и те чакат несгодите отвън, които трябва сам да оправяш. Така че, най-вероятно, пак бих го направила, ако съм в същата ситуация, в която съм сега.
– Имаше ли момент преди шоуто, когато се чудеше дали да влезеш?
-Ами, да. Точно, когато се случи проблемът със сестра ми наистина бях много раздвоена и не знаех как ще се оправя. Телефонът ми беше единствената надежда да мога да контролирам нещата отвън.
– Какво искаш да пожелаеш на Амазонките?
-На Амазонките искам да им пожелая да се държат, да излязат цели и да се запазят като отбор, колкото се може по-дълго и да се махнат от реката. И някой от тях да спечели – просто ще стискам палци за тях.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -