5.6 C
София
понеделник, 22 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Пеевски: Няма да допуснем да се упражняват върху ДПС

„Днес, когато повече от всякога партиите от управляващата „сглобка” търсят изход от кризата, която сами създадоха, искам да им напомня: Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е правилно за България, се случи с подкрепата на ДПС. Решавали сме всички важни кризи на държавата. Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на ДПС и хората, които представляваме“, коментира Делян Пеевски в своя позиция.

„В последните 10 години на гърба на ДПС, почетния председател д-р Ахмед Доган и мен, всякакви хора направиха кариера, а после идваха при нас да чукат на вратите ни и да искат подкрепа. Когато ви е трудно и имате нужда от подкрепа, сте с ДПС. Когато имате нужда да се доказвате, започвате да се катерите по гърба на ДПС. Това с опитите да използвате ДПС като универсалния виновник за собствените си провали трябва да престане веднъж завинаги. Ролята на ДПС за евроатлантическия път на България е неотменима. Всичко хубаво и правилно за България ще се случва с подкрепата на ДПС и занапред”, подчерта Пеевски.

От Движението публикуваха и снимки, които според тях са „само малка илюстрация за конструктивното и отговорно участие на ДПС в решаването на всички възникнали кризи през тези 9 месеца”.

Последни новини

- Реклама -