30.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.

Пеевски: Няма да позволим на никой да цепи ДПС, с Доган ще върви напред

Председателят на ДПС Делян Пеевски коментира разцеплението в парламентарната група на ДПС и отношенията си с почетния председател на движението Ахмед Доган.

„ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред и ще бъдем заедно.
На никого няма да позволим да цепи и да интригантства. Имам различия към определени хора“, заяви Пеевски в кулоарите на парламента.

Кои депутати от ДПС казаха „не“ на кабинета „Желязков“

„Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно, ДПС няма да се разцепи. Четиринадесетте депутати, които гласуваха против Росен Желязков, няма да бъдат изключени, допълни още Пеевски. „Ще върнем втория мандат веднага. Третият мандат вероятно също няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори“, каза Пеевски.

Преди вчерашното разделение при гласуването на кабинета „Желязков“ в НС се заговори за разрив в ДПС и предстоящи сътресения в партията.

Преди дни „Филтър“ писа, че настават тежки дни за обитателя на Боянските сараи в столицата Ахмед Доган, това са разкрили два двама източници на вестника. Според тях в момента текат няколко разследвания, след като в края на декември миналата година Ахмед Доган прехвърли активи на задлъжнелия към „Булгаргаз“ ТЕЦ „Варна“ на ново дружество, чийто мажоритарен собственик отново е почетният председател на ДПС. В най-лошия вариант за Доган можело да се стигне дори до ареста му.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини