12.4 C
София
сряда, 29 май 2024 г.

Пеевски за „Продължаваме промяната“: Планини от кеш и партия на пуделаТакова нещо в държавата не се е случвало – планини от кеш и партия на пудела. Това коментира лидерът на ДПС Делян Пеевски по повод последния скандал в държавата – новите снимки на Живко Коцев, Бойко Рашков и обвиняемия за участие в организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи Стефан Димитров.

А вие какви времена виждате, че е имало там към момента, отговори Пеевски на коментара на Кирил Петков, че се връщат мутренските времена.

„Видяхте ли кои са на тези снимки? Да видяхте някой от ДПС, някой от ГЕРБ? Целият „елит“ на ПП-ДБ е на тези снимки в дружески, да не кажа особени състояния, с едни контрабандисти“, заяви още Пеевски.

„Искрено се надявам прокуратурата да не прикрие нещата и службите за това нещо и да излезе цялата истина наяве. Гражданите трябва да видят кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Видяхме къде са – по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, в които се е финансирало се вижда какво вече…“, допълни Пеевски.

Да говори за мутренски времена Петков, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано особена близост, почвам да се съмнявам в каква близост е цялата тази група, това е нечувано, допълни председателят на ДПС и обяви, че се надява нищо да не бъде скрито и от медиите.

Да се стигне до края – институциите да работят, но и вие да казвате истината, защото България такъв скандал не е виждала до този момент, допълни Пеевски.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img