- Реклама -

[the_ad_group id="8212"]

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
25.8 C
София
четвъртък, 21 септември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Петев: Победихме машина за футбол

Снимка: Startphoto.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не скри задоволството си от резултата в Амстердам снощи определи съперника като „машина за футбол“.

„Трябва да поздравя играчите мисля, че всички изпълниха до голяма степен това, което имахме като план. Играхме със самочувствие. Постигнахме престижна победа. Имахме ситуации, в които можехме да отбележим още голове. Да победиш такъв гранд като Аякс на собствения им стадион – мисля, че напълно сме заслужили това, което направихме през всичките 90 минути“, започна Петев.

„Жалкото е че, ако върнем лентата назад, допуснахме изключително детски голове и дадохме голяма преднина на отбора на Аякс. Всичко е минало и трябва да си извадим поуките.“

„Не е малко да победиш гранд като Аякс. Това е машина за футбол. Мисля, че не е малко, ще го оценим след време още повече. Мисля, че е напълно заслужено“, каза още треньорът на Лудогорец.

„Относно вкарването на Тисера в игра – все пак на Руан му се натрупаха мачове. Бях планирал да изиграе едно полувреме или 60 минути. Бях убеден, че Тисера ще иска да даде всичко от себе си дори и да покаже малко злоба. Радвам се, че успяхме. Не само той, а и другите играчи, които се появиха от резервната скамейка“, доволен бе специалистът.

„На много челно място бих поставил тази победа. Това е гранд и да го победиш, и то с такава добра игра. Щом могат да победят Аякс, могат да победят всеки един отбор. Това ще ни стои като шаблон и трябва да се стремим да победим всеки, който е срещу нас“, завърши Петев.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини