23.8 C
София
петък, 12 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Победеният Бербатов: Всичко беше редовно, поздравявам Гонзо (ВИДЕО)

Димитър Бербатов остана доста разачарован, след като остана втори на Конгреса на БФС.

Георги Иванов записа категорична победа и е новият президент на футболната ни централа.

Ето какво заяви Бербатов:

„Ние можем да ходим с високо вдигнати глави. Ние трябва да уважим избора. Бяхме вътре, наблюдавахме процесите. Когато се стигна до решаващия момент, клубовете избраха Георги Иванов. Поздравихме го. Пожелахме му успех. Това е изборът на клубовете. Не видяхме нищо нередовно в Конгреса. Клубовете са направили точния избор за тях. Ще гледаме и ще видим какво ще се случи.

Гонзо си обяви Изпълкома. Каза се, че е оставено място от нашия екип. За да се случи нещо в Изпълкома, ти трябва мнозинство. Не може един човек да е коректив. Въпросът е да взимаш решения. Хората, които си е предложил новия президент, това са. Ще се надявам отстрани.

Това е волята на клубовете. Всеки си има собствено мнение. Няма смисъл. Нека дадем време на новия президент, получил е доверието на клубовете. Подкрепям решението на Стилиян да се оттегли от българския футбол. Има достатъчно неща, с които ще се занимавам. Невинаги има хепиенд в живота. Вървим с високо изправени глави.

Спокойствие е нужно след всичките скандали, които се случиха. Нормално е да дадем време на новия президент, за да видим какво ще направи. Вие ще сте корективът. И Стилиян, и Марто си отиват. Ние ще гледаме отстрани и ще се надяваме българският футбол да върви.

Нямаме право да се оплакваме. Отплатил ни се е животът. Борихме се толкова време, но това е – падаш, побеждаваш, ставаш, продължаваш. Винаги сме подкрепяли националния отбор. Да се надяваме да постигаме успехи и на европейско, и на световно първенство.“

Последни новини

- Реклама -