20.8 C
София
неделя, 26 май 2024 г.

Победителят в „Капките“ Владимир Зомбори взе важно решение

Зомбори със съпругата си

Любимецът на публиката и на журито Владимир Зомбори след снощния пореден триумф с „Шоуто трябва да продължи“ на Фреди Меркюри на сцената на „Като две капки вода“ взе важно решение. Той отговори на един въпрос, който занимаваше феновете му – ще продължи ли да пее.

„Никога не смея да бъда категоричен, но със сигурност ще ми трябва помощта на можещи хора, защото правенето на музика не е самотно занятие.“

Това отговори победителят в шоуто в предаването „На кафе“ по Нова тв. Актьорът сподели какво е чувството, когато 11 000 зрители на живо скандират името му.

„Омекнаха ми краката. Такова вълнение не си спомням да е имало. Може би само раждането на детето ми.“

А дали е имало нещо, от което се е лишил заради участието си? „Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен в правилната посока“, заяви Зомбори.

„Не съм предполагал, че ще спечеля сезона. Изключително благодарен съм, най-вече на хората, които ме подкрепяха безрезервно през цялото време. Благодарен съм на Бог, на семейството ми и на мен самия, че успях да издържа на това да изкарам нещата до края по възможно най-добрия начин.“

Зомбори направи великолепни имитации на световни певци, които му се паднаха при жребия. Особено впечатли с изпълнението на Майкъл Джексън.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img