- Реклама -

- Реклама -

17.8 C
София
понеделник, 2 октомври 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Подариха на Йорданка Христова пръст от манастир

Йорданка Христова със своите колеги, водещия Драго Драганов и екипа на предаването „БНТ завинаги“

Йорданка Христова стана на 80 на 10 септември, а Националната телевизия ще почете голямата певица със специално издание на предаването „БНТ представя“, което ще бъде излъчено на 17 септември. То е посветено на 60-годишната й впечатляваща кариера и водещият Драго Драганов е подготвил куп изненади.

Автор: Антон СТЕФАНОВ

Един от най-емоционалните моменти в предаването е подаръкът, който екипът ще поднесе на своята специална гостенка. От Кукуш – родното място на баща й, бе донесена пръст от оцелелия по чудо след опустошителен пожар в града тамошен манастир „Свети Георги“. В саксия в тази пръст бе посадено и цвете за юбилярката, което да краси дома й.

Много вълнуваща ще е и срещата на певицата с младата Йорданка Христова. Не, това не става чрез архивни кадри, които телевизията майка пази в Златния си фонд. Изпълнителката на „Песен моя, обич моя“ ще бъде изненадана от Мария Илиева – певицата, която влезе в образа на младата Йорданка в сериала „Порталът“, излъчен преди време по БНТ. Двете ще имат възможност да си поговорят, а самата Мария признава, че винаги се е възхищавала на жената, в чийто образ е имала честта да влезе.

Още няколко срещи със свои колеги ще има в студиото на БНТ Йорданка Христова. Пред камерите да я разцелува пристига Васил Найденов, както и участниците в турнето „Обич и песен“ – Мими Иванова, Роси Кирилова, Силвия и Теди Кацарови, Мая Нешкова, дует „Шик“, Милица Божинова и братя Аргирови. Всички те ще разкажат забавни истории, които са им се случили с Данчето, докато обикаляли страната.
Водещият Драго Драганов призна пред „Филтър“ , че от вълнение забравил да подари в ефир уникална фотография, която открил в архивите на телевизията, но пък направил това, след като снимките на предаването приключили.

Сега Йорданка Христова се готви за големия си концерт в Зала 1 на НДК на 21 ноември, на който ще отбележи и двата си юбилея накуп. Очаква се скоро да излезе и автобиографията й и в нея певицата да разкрие дълго пазени тайни.

Йорданка Христова със своите колеги, водещия Драго Драганов и екипа на предаването „БНТ завинаги“

Антон СТЕФАНОВ

- Реклама -

Последни новини