5 C
София
сряда, 21 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Президентът на Аржентина инструктор по тантрически секс, пада си по тройки

Приятелката на аржентинския президент Хавиер Милей сподели пикантна факти за любовния им живот в интервю за “The Time”.

Фатима Флорез разкри, че няма никакви оплаквания в спалнята и се чувства удовлетворена от креватните упражнения с президента.

Новоизбраният държавен глава на Аржентина в миналото е бил инструктор по тантрически секс – бавна, медиативна форма на полов акт, основана на източните философии, където крайната цел не е оргазма, а изпитаното удоволствие по време на сношението. Милей твърди, че може да изкара цели три месеца без еякулация и открито говори за секс тройки.

Неговата изгора – 45-годишна Фатима, която е актриса, комик и имитатор, заяви пред изданието, че е „супер влюбена“ в крайно либертарианския лидер, който няма политически опит и е оприличаван на Доналд Тръмп.

„Наистина съм пристрастена към Хавиер“, добави тя. „Дори когато сме далеч един от друг, ние сме много близки. И когато сме близо, ние сме близо, ние сме експлозивни, разбирате ли какво имам предвид?”, лаконична е Фатима.

Флорез също разкри, че няма интерес да бъде Първата дама на Аржентина – намирайки концепцията за остаряла.

„Анахронизъм е, напълно съм съгласна с него, жената, която придружава съпруга си в сянка и без никаква роля, това е от друга епоха“, обясни тя.

„Днешните жени са самостоятелни, предприемчиви. Аз имам моята работа, а той своята”, категорична е тя.

Двойката за първи път започна да излиза през юли, след като се срещна в чат шоу през декември 2022 г., докато Фатима все още беше омъжена.

Фатима – чието истинско име е Мария Евгения Флорез – е родена през февруари 1981 г. и е израснала в Оливос, квартал на средната класа в покрайнините на Буенос Айрес.

Смята се, че бащата на актрисата Оскар е работил като архитект, докато майка й Марта е била учителка по география. Двойката споделя три дъщери и се разделя, когато Фатима е на девет години.

Източник: telegraph.bg

Последни новини

- Реклама -