23.8 C
София
неделя, 14 юли 2024 г.
Категории:

„Промяната“ няма да приемат никакви предложения от Борисов

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков отправи политическо послание през социалните мрежи, като ясно заяви, че няма да участва в преговорите за следващо правителство: „Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция“, каза Кирил Петков във видео във фейсбук.

Според Петков „Промяната“ ще бъдат „ясна и конструктивна опозиция“, като ще подкрепят всички политики, които са „за“ Европа и „против“ корупцията.
Кирил Петков добави, че в парламента те ще се борят за „честно споделяне на благата“.

Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат“, заяви Петков.

Бойко Борисов: Няма да се кандидатирам за премиер, но той ще е от ГЕРБ

Той е категоричен, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем – гледайте реванша„, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Николай Денков допълни във видеото, че за „Продължаваме промяната“ е важно „демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и „Промяната“ ще бъде гарант за това“.

„Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, заяви още Николай Денков.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини