5 C
София
сряда, 21 февруари 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Психолог пита: Как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша след убийството?

Убийството на Пейо Пеев е крайно жестоко и най-вероятно е свързано с патологична мотивация на извършителите. Това заяви по Нова тв криминалният психолог и бивш директор на Академията на МВР доц. Неделчо Стойчев. Според него е много вероятно Габриела и майка ѝ да прехвърлят вината за случилото се върху жертвата.

По отношение на това дали някой е помогнал на двете жени да извършат тежкото убийство, Стойчев заяви, че трябва да се провери как те са се прибрали от Витоша, след като са убили Пеев и са запалили автомобила му. „Мисля, че за самото убийство няма друг помагач”, каза Стойчев.

„Габриела и майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, тъй като смятат себе си са изключително важни и мислят, че може да им се размине”, заяви Стойчев.

По думите му най-вероятно схемата, която извършителите на тежкото престъпление са изградили, е свързана с желанието на Велико Минков да предяви претенции за бащинство за второто дете на Габриела. Преди два дни Габриела с неконтролируем гняв отправи тежки клетви към Велико Минков публично в социалните мрежи.

Децата от семейството на убития Пейо Пеев и съпругата му Габриела сега са при родителите на Пейо, но контактът на майката с тях няма да бъде прекъсван – ще се вижда и с двете деца в присъствие на социален работник, заяви за бТВ Надя Танева, изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане.

Тя обясни, че тъй като семейният кръг на майката е замесен в убийството на бащата, е взето решение децата да се дадат за момента на родителите на жертвата. Майката може да има претенция към решението на съда къде да са децата. Ситуацията е динамична, имаме план за 1 месец, но той може да бъде променен, допълни Танева.

 

Последни новини

- Реклама -