6.4 C
София
понеделник, 22 април 2024 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Рачков и Веселин Маринов сгазиха лука в „Капките“, чака ги глоба

Грубо нарушение на закона допусна по време на последния лайф в „Като две капки вода“ Димитър Рачков. Уж професионалният комик, врял и кипял в жанра, неволно направи скрита реклама на марка безалкохолни напитки, докато коментираше колко лепкав е станал подът на сцената след скеч с газирана течност.

„Аз не мога да си отлепя обувките заради този „Спрайт“, каза Рачков след едно подхлъзване и веднага след това се удари по челото, усетил гафа. „Е, нищо, ще си го платя“, добави водещият към оператора, който го скастри в слушалката.

По закон глобата трябва да бъде наложена на медията, която излъчва предаването, в случая – „Нова“. Оттам нататък по канален ред телевизията може да изиска сумата от продукцията, а съответно продуцентът Маги Халваджиян по своя преценка да санкционира служителя, виновен за гафа.

За Рачков, разбира се, това са бели кахъри. Ако се вярва на слуховете, той всяка седмица прибира баснословен хонорар от близо 20 000 лева, пише БЛИЦ. Нищо чудно, че комикът сам предложи да си плати глобата и да пие един студен „Спрайт“.

Веселин Маринов пък сгази лука в последното издание на „Като две капки вода”. Обикновено в ‘Капките“ сме свикнали водещите и въобще целият екип да си прави гавра с участници, публика, гости и звезди, които дори не са в студиото. Но за екипа не дават и дума да се каже, а точно това направи Веселин Маринов в последния лайф.

Певецът е известен с това, че не може да влезе в сценария на шоуто и често го пренебрегва, но сега направи нещо, което екипът не прощава и може да му донесе глоба. Във всеки епизод жури и водещи по няколко пъти хвалят гримьорите и фризьорите на шоуто, но Веселин Маринов не скри разочарованието си по отношение на визията на Джулиана Гани, която влезе в образа на Рики Мартин.

Популярният естраден певец категорично заяви, че гримьорите са се подиграли с Джулиана и че е гледал няколко пъти видеото с Рики Мартин и тя няма нищо общо с него. „Там той е без брада, защо на нея са й сложили“, попита той, но вместо отговор получи отклоняване на темата от страна на водещите.

По-късно двамата водещи на няколко пъти похвалиха гримьорите, за да замажат срама от думите на Веселин Маринов, който често не на шега се обижда на майтапите по негов адрес. На негова дебелашка шега Рачков попита „Моля?“, на което Маринов отвърна с детинската закачка „Кокошки не коля!“

Последни новини

- Реклама -