- Реклама -

- Реклама -

9.8 C
София
събота, 2 декември 2023 г.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Категории:

Радостин Василев: Трябва да провисваме дилърите на дрога с главите надолу пред училищата

„Един кмет на София не може да допусне, при наличието на Общинска полиция и Вътрешно министерство, в центъра на града да се разпространява дрога. Дилърите трябва да ги обръщаме с главите надолу и да ги провисваме пред училищата. Говоря буквално. Как някакви индивиди ще стоят и ще ни тровят децата?“. Това каза в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS независимият кандидат за кмет на столицата Радостин Василев.

„Oсновната ми мотивация да участвам в местните избори дойде, когато видях кандидатурите на ПП–ДБ, Вили Лилков и Ваня Григорова, защото те не представляват реална алтернатива на съществуващия модел на управление на столицата. На балотаж бих подкрепил Григорова и Деян Николов. За София ще е много по-добре кмет да не е никой измежду Хекимян и Терзиев“, заяви той.

Василев определи Вили Лилков като „прогерберски кандидат от демократичната общност, който е пратен на терен, за да дърпа гласове от Терзиев“.

„Хекимян е основният ми конкурент, защото ГЕРБ е сериозно окопана в столицата. Този кандидат е символ и апотеоз на канцерогенното срастване на държавата с медиите. Нанася репутационна щета на журналистите и е съвършено некомпетентен“, коментира още Василев.

Според него на вота в София ще се стигне до балотаж, но ако до него стигнат Хекимян и Терзиев това щяло да бъде „падение за града, защото те са едно и също, поставено в сглобката на национално ниво“. При такова стечение на обстоятелствата Василев щял да призове своите поддръжници да не гласуват на втория тур.

Той определи София като „корупционната яма на ГЕРБ“. „На първо място трябва да се потърси отговорност на досегашното управление. Трябва пълна ревизия в Столичната община и всички общински дружества. София страда от липса на сигурност – парковете и улиците са опасни, затова е нужно засилено видеонаблюдение“, отбеляза още кандидат-кметът.

- Реклама -

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -