25.8 C
София
четвъртък, 13 юни 2024 г.
Категории:

Съдът пусна под домашен арест внучката на Виолета Донева

Съдът постанови мярка „домашен арест“ за подсъдимата за убийството на актрисата Виолета Донева, нейната внучка – Ивет Стайкова.

Ивет ще бъде с електронна гривна на адреса на баба си и дядо си по майчина линия.

В началото на заседанието обвиняемата е заявила пред съда, че безкрайно „обича баба си и ужасно съжалява“, предаде Фокус.

Преди да вземе окончателното си решение, съдебният състав е поискал от защитата актуален телефон на бабата или дядото, след което се е оттеглил на съвещание.

По време на него съдия Милен Михайлов е уверила, че се е чула с бабата, която е потвърдила, че желае Ивет да излезе под домашен арест и да живее в дома й.

Шокиращи признания на убийцата на актрисата Виолета Донева

Припомняме, че Ивет Стайкова е обвинена за убийството на баба си Виолета, извършено на 22 октомври 2022г. с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин. Според обвинителния акт 81-годишната актриса, запомнена от филмите „Обич“ и „Сбогом, приятели“, е издъхнала от 54 удара с кухненски нож в главата и тялото. Посочен бе и мотивът на Ивет – жестока омраза заради опитите на старицата да накара своята внучка да спре наркотиците, които вземала от 14-годишна.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини