11.8 C
София
вторник, 28 май 2024 г.

Седем люспи от „Възраждане“ се хилят до Черепа

Хазартният бос Васил Божков, който в началото на 2019 година се сдоби с 19 обвинения по целия Наказателен кодекс на Република България, продължава активно да се вживява в ролята на политик. Нещо, което преди 12-13 години правеше и неговият враг от мутренския сектор Алексей Петров-Трактора. Паметливи дори припомнят, че разстреляната миналия август бивша барета се беше кандидатирал за президент на републиката. Очевидно това е начинът на хора от подземния свят да се правят на политически репресирани, когато имат проблеми с правосъдието.

Сега от официалната си страница във фейсбук Божков, който е известен в ъндърграунд средите с прякора си Черепа, припомня на почитателите си, че неговата партия „Център“ ще участва на предстоящия вот. С особена гордост той ни съобщава, че седем дезертьори от „Възраждане“ са се присъединили към въпросната му партия. Срещу какво не се споменава. От фотографията във фейсбук се виждат олигархът заедно с нахилените бивши депутати от партията на Костадин Костадинов Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов. Тримата бяха натирени от организацията, след като стана ясно, че лично са лобирали в листите на „Възраждане“ за Общински съвет в столицата да попаднат отцепниците Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова, които напук на партийно решение, подкрепиха кандидатурата на Цветомир Петров от „Промяната“ за шеф на Столичния общински съвет.

В текста под фотографията Божков обяснява, че люспите от „Възраждане“ били обединени в „Алтернатива за България“ – име буквално откраднато от едноименната националистическа формация в Германия.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img